Címlap

Határtalanul

GINOP pályázat

Alapítvány

Pénziránytű

Vízdij

EFOP-1.8.5-17-2017-00016

Ételkészítő verseny 2019. február 11.

 

A mai rendezvényünk központi témája a farsang volt. Nem pusztán egy főző-sütő versenyt akartunk lebonyolítani, hanem adtunk egy tematikát is a programnak. Mivel február van, így adta magát a farsang, az ehhez kapcsolódó néphagyományok, szokások, ételek.

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő fórum 2019. február 7.

 

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő fórumunkat a tavaszi megújulás jegyében tartottuk. A témaválasztás adta magát, hiszen saját magunk is tapasztaljuk, hogy tél vége felé közeledve felnőtt, gyerek egyaránt fáradékonyabb, ingerültebb, a betegségek hamarabb ledöntik a lábáról.

Ételkészítő verseny 2018. december 20.

 

A mai rendezvényünk központi témája a karácsony, az ünnepi készülődés volt. Változatos programokkal készültünk a diákok számára. Arra törekedtünk, hogy az egész iskola diákságát megmozgassuk, olyan programkínálattal álljunk elő, amelyben mindenki megtalálhatja a maga számára érdekfeszítőt.

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő fórum 2018. december 20.

 

 

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő fórumunkat a karácsonyi és ünnepi készülődés jegyében valósítottuk meg. Nem szabtuk meg a célközönség körét, fiatalnak, idősnek egyaránt szántuk. A tapasztalat az volt, hogy míg a fiatalabb generációt kevésbé érdekelte a téma – érthető okokból, hiszen nem ők készítik elsősorban az ünnepi menüket. 

 

Tájékoztató nap 2018. november 13.

 

A pályázati program keretében utoljára került megrendezésre az egészséges életmódot népszerűsítő Tájékoztató Napunk. Az októberi tájékoztató napunk nagyon jól sikerült, pozitív visszajelzéseket kaptunk és ezen felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy rendezünk egy témájában hasonló programot.

Tájékoztató nap 2018. október 25.

 

A pályázati program keretében ötödször került megrendezésre az egészséges életmódot népszerűsítő Tájékoztató Napunk. Célközönségünk most nem csak az iskolai diákság volt, hanem nyitottunk szélesebb célközönség felé. A meghívottak között voltak fiatalabb gyerekek, szülők egyaránt. A szokásos, népszerű vetélkedők, mint a toto, kvízjátékok, kahoot és a sport programok mellett nagyobb hangsúlyt kaptak az előadások valamint az ehhez kapcsolódó ételkóstolás. Témaválasztásnál abból indultunk ki, hogy egyre több tanulónk szenved ételintoleranciától, ételallergiától. 

 

Tájékoztató nap 2018. október 13.

 

 

A pályázati program keretében negyedszer került megrendezésre az egészséges életmódot népszerűsítő Tájékoztató Napunk. A programot a középkorú korosztály számára szántuk elsősorban, de nyitottak voltunk a fiatalabbak irányába is.

Ételkészítő verseny 2018. október 12.

 

 

 A pályázati program keretében harmadszor került megrendezésre főzőversenyünk.

Ételkészítő verseny 2018. szeptember 28.

 

 

A pályázati program keretében másodszor került megrendezésre főzőversenyünk. Kiléptünk az iskola falai közül és egy jó hangulatú, sportos, igazi családias programot szerveztünk diákjaink és szüleik számára.

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő fórum 2018. szeptember 20.

 

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő fórumunk megtartására ötödik alkalommal került sor. A rendezvény apropóját az adta, hogy az egy héttel korábbi fórumot követően többen jelezték, hogy nem tudtak eljönni, ugyanakkor érdekelné őket is ez a téma